اموزش تهیه کوکوی لوبیا سبز
پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۳۹۳، ۰۵:۴۳ ب.ظ
اموزش تهیه کوکوی لوبیا سبز
در این پست در بخش اشپزی طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز رو قرار داده ام امید واریم
این پست مورد پسندتان باشد.
مواد لازم جهت تهیه کوکوی لوبیا سبز :
400 گرم لوبیا سبز
دو عدد پیاز بزرگ
زعفران نصف قاشق چایخوری
یک قاشق ارد گندم
روغن و نمک و فلفل هم به میزان لازم
چهار عدد تخم مرغ بزرگ
زعفران نصف قاشق چایخوری
یک قاشق ارد گندم
روغن و نمک و فلفل هم به میزان لازم
چهار عدد تخم مرغ بزرگ
مراحل تهیه :
1- ابتدا لوبیا سبز را شسته سپس ریز خردش کنید(پیشنهادما به اندازه یک سانتی)
سپس لوبیا را به همراه مقداری نمک درون ظرفی بریزید و به ان ها دو تا سه لیوان
اب جوش اضافه کنید.
مواد درون ظرف را به مدت 10الی 15 دقیقه بر روی شعله متوسط حرارت دهید
و سپس اب انرا خالی کنید.
2- پوست پیاز را کنده و ان هار ا رنده کنید و سپس درون روغن تفت دهید تا رنگ ان ها
طلایی شود.
3-زعفران را با 1/3 لیوان اب داغ حل کنید.
4- تخم مرغ را درون ظرفی بشکند و سپس خوب هم بزنید بعد از این کار
زعفران,نمک,لوبیا,فلفل,پیازو ارد را درون ظرف حاوی تخم مرغ بریزید
و خوب هم بزنید.
5- حال مواد کوکوی شما اماده شده است با سرخ کردن ان در ماهیتابه
کاملا اماده میشود.
1- ابتدا لوبیا سبز را شسته سپس ریز خردش کنید(پیشنهادما به اندازه یک سانتی)
سپس لوبیا را به همراه مقداری نمک درون ظرفی بریزید و به ان ها دو تا سه لیوان
اب جوش اضافه کنید.
مواد درون ظرف را به مدت 10الی 15 دقیقه بر روی شعله متوسط حرارت دهید
و سپس اب انرا خالی کنید.
2- پوست پیاز را کنده و ان هار ا رنده کنید و سپس درون روغن تفت دهید تا رنگ ان ها
طلایی شود.
3-زعفران را با 1/3 لیوان اب داغ حل کنید.
4- تخم مرغ را درون ظرفی بشکند و سپس خوب هم بزنید بعد از این کار
زعفران,نمک,لوبیا,فلفل,پیازو ارد را درون ظرف حاوی تخم مرغ بریزید
و خوب هم بزنید.
5- حال مواد کوکوی شما اماده شده است با سرخ کردن ان در ماهیتابه
کاملا اماده میشود.