اموزش تهیه کردن سس کوئه سو یا پنیر چدار
اموزش تهیه کردن سس کوئه سو یا پنیر چدار
سس پنیر چدا یا کوئه سس بسیار خوشمزه و کم چرب میباشد به طوری که کودوک شما
میتواند ان را با چیپس یا سبزیجات تازه مصرف کند بدون انکه حتی متوجه ان بشود که این سس
کم چرب است با ماهمراه باشید ...
مواد لازم جهت تهیه سس کوئه چو یا سس پنیر چدار :
کره و نشاسته ذرت هرکدام به مقدار یک قاشق غذا خوری
3/4 پیمانه خامه ترشیده
پنیر چدار نده شده یک پیمانه
سس سالسا یک قاشق چای خوری
طرز تهیه :
کره را در یک ماهی تابه با حرارت ملایم اب بکنید
سپس ذرت را به طور کامل به ان بی افزاید و دایم هم بزنید تا نسوزد
سپس به ان خامه ترشیده را اضافه کنید و وقتی ترکیب این مواد خوب گرم شد
و شروع به حباب زدن کرد پنیر چدا رو سس سالسا را به ان بی افزاید
و سپس این مواد را تا زمانی که پنیر اب شود و مایع یک دست و غلیظ میشود هم بزنید.
این پنیر در مدت ده دقیقه اماده میشود و میبایست ان را به طور کامل سرو نمایید.