نکاتی که به خوشمزه شدن فلافل کمک می کند
نکاتی که به خوشمزه شدن فلافل کمک می کند
دراین پست نکات جالبی قرار داده شده است که با اجرای دقیق ان ها میتوانید
یک فلافل فوق العاده خوشمزه درست کنید...
فلافل بیشتر در بین کشور های خاورمیانه پخت نظیر عزاق و دمشق و ایران و...
و میشود گفت یک گلوله پخت شده از نخود و مخلفات ان است در زیر نکاتی بسیار
کمک کننده جهت پخت فلافل قرار داده شده است که فلافل را خوشمزه میکند.
_ برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب زمینی و بادمجان استفاده می شود.
_ بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.
_
هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن
فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد.
_ اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.
_ چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.
_ هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.