فان باز |عکس بازیگران،مد روز،جک

در فان باز هر روز مطالب جدید درمورد عکس بازیگران ،مد،موزیک،فیلم،جک قرار میگیرد

فان باز |عکس بازیگران،مد روز،جک

در فان باز هر روز مطالب جدید درمورد عکس بازیگران ،مد،موزیک،فیلم،جک قرار میگیرد

در فان باز هر روز مطالب جدید درمورد عکس بازیگران ،مد،موزیک،فیلم،جک قرار میگیرد

پیوندهای روزانه

اموزش تهیه تاکوی تهیه تاکوی مرغ و گوشت

يكشنبه, ۲ فروردين ۱۳۹۴، ۰۶:۲۲ ب.ظ

اموزش تهیه تاکوی تهیه تاکوی مرغ و گوشت 

طرزتهیه تاکوی مرغ و گوشت در ادامه مطلب ...




مواد اولیه مورد نیاز :
ده عدد           نان توریتلا ( از ارد گندم یا ذرت,گرم شده )
1/4 فنجان                                                عصاره مرغ
1/8 قاشق چایخوری               (کمتر یا بیشتر) فلفل کاین
3حبه                                               سیر ریز خرد شده
نصف لیمو                                                 اب لیمو ترش
1/4 قاشق چای خوری                             گشنیز ریز شده
1/2 قاشق چای خوری                            زیره اسیاب شده
1/2قاشق چایخوری                                        پاریکا دودی
1 قاشق چایخوری                             پودر فلفل قرمز شیرین 
680-900 گرم                 ران مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان
3 تکه                           گوشت قلوه گاه گوسقندی خرد شده

طرزتهیه:
این تاکوهای دودی و خوش طعم را با مواد رویی مورد علاقه ی خود سرو کنید. ما عاشق چیزی درخشان و تازه مانند لیموترش؛ پیاز و گشنیز هستیم. ما فهرستی از مواد مناسب برای روی تاکو را اینجا جمع کرده ایم اما هر چه دوست دارید به آن اضافه کنید. 
1. ابتدا گوشت خرد شده را را در یک ماهیتابه ی بزرگ روی حرارت متوسط 8 دقیقه تفت دهید و در موقع لازم برگردانید تا روغن بیندازد و برشته شود. 
2. گوشت را روی حوله ی کاغذی خشک کنید تا روغنش گرفته شود و کنار بگذارید. همه ی روغن آن جز 2 قاشق سوپخوری از آن را دور بریزید. 
3. دو طرف مرغ را با نمک مزه دار کنید. مرغ را به صورت یک لایه داخل تابه قرار دهید و 5 دقیقه تا برشته شود تفت دهید. برگردانید و 5 تا 6 دقیقه دیگر تا زمانی که کامل بپزد تفت دهید. حرارت را کم کنید و مرغ را روی تخته قرار دهید و ریز خرد کنید. 
4. پودر فلفل قرمز، زیره، پاپریکای دودی، گشنیز و سیر را به تابه اضافه کنید. 1 دقیقه هم بزنید و تفت دهید. 

5. مرغ را مجدداً‌ داخل تابه بریزید. عصاره مرغ را روی آن بریزید و با یک قاشق چوبی تکه های قهوه ای را که به کف تابه چسبیده اند جدا کنید. 
آنقدر بپزید تا عصاره غلیظ شود و روی مرغ را بپوشاند. آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید. 
6. مرغ را در کنار تورتیلای گرم و مواد مورد علاقه ی خود برای روی تاکو سرو کنید. فراموش نکنید تا گوشت را هم خرد کنید و روی تاکو بریزید. 

مواد مواد مناسب برای روی تاکو:


پیاز، پیاز ترشی قرمز، پنیر، خامه ترش یا خامه، آووکادو یا گواکامولی، سس تند، ترشی فلفل سبز تند، کاهو یا کلم و گشنیز. 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی